Les escoles bressol municipals recuperen la seva festa anual

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 00:00

L’activitat tindrà lloc aquest dissabte, 7 de maig, al Parc Antiga Cerveseria, i inclou diverses propostes lúdiques.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipal, formada pels centres Mitja Costa, Font Freda, Can Casamada, Camí del Bosc i Can Sant Joan, organitza aquest dissabte, 7 de maig, la festa de les escoles bressol, que arriba a la seva setena edició, després de l’aturada de dos anys a causa de la pandèmia.

Estem molt contentes de poder celebrar de nou la festa, que per a nosaltres és molt important per mostrar a la ciutadania la bona feina del personal i la qualitat educativa d’aquests centres’, ha expressat la regidora d’Educació, Jessica Segovia, qui convida a tothom a assistir-hi. L’edil també ha destacat la importància per a la comunitat educativa de 0 a 3 de comptar amb espai on compartir experiències.

L’activitat tindrà lloc al Parc Antiga Cerveseria, d’11 a 13 h, i el personal dels cinc centres oferirà diferents propostes, com música, un racó de massatges per a nadons, planter de llavors, taules d’experimentació, un recorregut sensorial i un esmorzar saludable.

Les portes obertes a les escoles bressol municipals es faran els dissabtes 14 i 21 de maig, de 9.30 a 13.30 h. Cal reservar plaça obligatòriament, contactant amb el centre que es vol visitar, i el termini per fer-ho acabarà el fins al 12 de maig. La preinscripció a educació de 0 a 3 serà enguany del 23 de maig al 2 de juny.

Darrera actualització: 10.05.2022 | 14:02