El nou contracte de gestió de tres escoles bressol inclourà més hores d’atenció a les necessitats educatives especials

Divendres, 1 d'abril de 2022 a les 07:00

El Ple ha aprovat el plec de condicions i la convocatòria de licitació de la gestió de les llars públiques Can Casamada, Camí del Bosc i Mitja Costa.

L’expedient de contractació per a la prestació del servei de les escoles bressol municipals Camí del Bosc, Can Casamada i Mitja Costa inclou un seguit de millores a nivell pedagògic i laboral. El plec es va aprovar al Ple de març, celebrat ahir dijous, 31 de març, i el contracte és per un termini de 3 anys, prorrogable a dos més, amb un import total de 5,7 milions d’euros.

Ampliem els recursos i hores d’atenció per a infants amb necessitats educatives especials’, va explicar al Ple la regidora d’Educació, Jessica Segovia. El plec augmenta el servei psicopedagògic a aquests nens i nenes, passant de 45 a 60 hores mensuals, que es distribuiran en funció de les necessitats dels centres. Una altra millora vinculada a les necessitats educatives especials és l’ampliació de 45 a 80 hores d’atenció setmanal per part de professionals, vetlladors i vetlladores.

Una altra millora és la creació d’una aula més per a l’etapa de P2 a l’escola Camí del Bosc, passant de 54 a 74 places. També s’equiparen les condicions salarials entre el personal fix i el suplent; aquest últim rebia un sou en funció del conveni col·lectiu, inferior al del personal fix de les escoles bressol, que és més elevat. A més, els serveis d’acollida i menjador els gestionarà directament l’Ajuntament, com fa ara amb la quota d’escolarització.

Darrera actualització: 01.04.2022 | 11:35