Les entitats atorguen les seves aportacions a 'Regala il·lusions' 2018

Dimecres, 12 de desembre de 2018 a les 13:00

L'Ajuntament instal·la aquest dissabte, 15 de desembre, una parada de la campanya solidària al carrer Major, en el marc de la Fira de Nadal.

Sis entitats de Montcada i Reixac –AMPA de l'escola Fedac, Escola Bressol Font Freda, Església Es x Fe, Adimir, Creu Roja i Montcada Solidària– han col·laborat aportant material escolar o fent-hi un donatiu a la campanya 'Regala il·lusions' 2018. Representants de les associacions han lliurat oficialment la seva aportació aquest dimecres, 12 de desembre, en un acte celebrat a l'Ajuntament, i els han rebut l'alcaldessa, Laura Campos, i la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere. "El vostre suport és fonamental per tirar endavant la campanya, que arriba a un total de 350 infants", ha expressat Campos.

L’Ajuntament organitza per vuitè any consecutiu aquesta iniciativa, per tal que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. La campanya l’organitza l’Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats i botigues del municipi. Caixabank, gràcies a l'Obra Social "la Caixa" hi dona suport, amb l'aportació de 4.000 euros.

La ciutadania i les entitats hi podran col·laborar amb la compra d'un bolígraf amb motius nadalencs que es pot comprar, per 1, 5 euros, a diversos establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de la campanya. Aquest dissabte, 15 de desembre, l'Ajuntament muntarà una parada de 'Regala il·lusions' a la Fira de Nadal, al carrer Major, on la ciutadania podrà adquirir l'article i aportar-hi material escolar i contes. Per facilitar la col·laboració veïnal, una llibreria local hi muntarà un estand al costat, de venda de llibres i papereria. També es poden fer donacions a la Casa de la Vila.

Darrera actualització: 12.12.2018 | 13:39