Laura Campos és reelegida alcaldessa de Montcada i Reixac amb els vots d’En Comú Podem i ERC

Dissabte, 15 de juny de 2019 a les 00:00

La nova corporació per al mandat 2019-2023 s'ha constituït avui dissabte, 15 de juny, amb la pressa de possessió dels 21 regidors i regidores de l'Ajuntament.

Continuarem sent un govern amb parets de vidre i amb la porta de l’Alcaldia sempre oberta”, ha manifestat Laura Campos, reelegida alcaldessa de Montcada i Reixac, en el seu discurs després d’haver estat investida de nou alcaldessa aquest dissabte, 15 de juny, dia de la constitució del nou Ple per al mandat 2019-2023. Campos ha obtingut els set vots favorables del seu grup, En Comú Podem Montcada i Reixac, i els 5 d’ERC. Ambdues formacions ja van signar ahir divendres, dia 14, el pacte de govern per al proper mandat. El PSC i Cs han decidit votar el seu cap de llista, Bartolomé Egea i Ana Pellicer, respectivament. “Entomo el càrrec amb la mateixa il·lusió i compromís que ho vaig fer al 2015, quan van mostrar que hi ha una altra manera de fer política, amb major honestedat, transparència i diàleg directe amb la ciutadania”, ha manifestat l’alcaldessa, agraint ERC que hi hagi dipositat de nou la confiança.

L’edil ha destacat que durant l’anterior mandat, el govern local s’ha enfrontat a la difícil situació de les arques municipals, a les irregularitats urbanístiques, a l’emergència social davant la crisi i les polítiques de retallades i ha donat impuls al soterrament de la línia de tren R2 al seu pas per Montcada i Reixac. Campos ha manifestat que després d’aquest temps “hem complert el 97% del Pla d’Actuació Municipal que ens vam fixar, però no ens quedem aquí, encarem molts reptes de futur”.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha avançat que “tenim molta feina per endavant per continuar fent de Montcada i Reixac una ciutat integradora, que lluiti pels drets de tothom, cohesionada, que dignifiqui els barris, que esdevingui verda i moderna i lluiti contra el canvi climàtic; una Montcada i Reixac que tingui cura de la seva gent”. El foment de l’economia, el suport al comerç de proximitat, la generació d’ocupació i el treball de proximitat amb la ciutadania són altres de les accions que Campos ha avançat en el seu parlament. Del pròxim executiu local, l’alcaldessa ha indicat que “conjunta l’experiència acumulada en aquests quatre anys amb gent nova”.

Un total de 21 regidors i regidores han pres possessió del seu càrrec durant el Ple de constitució del nou Ajuntament, dels quals 12 ho feien per primer cop. La nova corporació tindrà quatre grups municipals. Els set regidors i regidores d’En Comú Podem nomenats avui són Laura Campos, Mar Sempere, Jessica Segovia, Juan Carlos de la Torre, José Domínguez, Oriol Serratusell i Eva Manzano. Els 6 representants del PSC són Bartolomé Egea, Andrés Iruela, Inés Fernández, Nani López, M. Adoración Alcalá i José María Pérez. Els 5 regidors i regidores d’ERC són Jordi Sánchez, Montse Ribera, Salvador Serratosa, M. Rosa Borràs i Gerard Garrido  –els dos últims, han presidit la Mesa d’edat. De Cs, els tres edils són Ana Pellicer, Juan Romero i Angelina del Pino.

Darrera actualització: 15.06.2019 | 14:46