La nova Corporació municipal es constitueix el 15 de juny

Divendres, 14 de juny de 2019 a les 12:00

El Ple de Montcada i Reixac tindrà representació de quatre grups municipals i dels 21 nous regidors i regidores, 12 s'hi incorporen per primera vegada.

La Corporació municipal per al mandat 2019-2023 es constitueix aquest dissabte, 15 de juny, a la Sala de Plens (Casa de la Vila; Major, 32), a les 12 h. Els 21 regidors i regidores electes, escollits a les eleccions municipals del 26 de maig passat, prendran possessió del seu càrrec i es triarà la persona que ocuparà l’Alcaldia de Montcada i Reixac. En aquest mandat hi haurà 4 grups municipals.

D’En Comú Podem Montcada i Reixac, els regidors i regidores seran Laura Campos, Mar Sempere, Jessica Segovia, Juan Carlos de la Torre, José Domínguez, Oriol Serratusell i Eva Manzano. Del PSC, la representació anirà a càrrec de Bartolomé Egea, Andrés Iruela, Inés Fernández, Encarnación López, María Adoración Alcalá i José María Pérez. D’ERC, els edils seran Jordi Sánchez, Montse Ribera, Salvador Serratosa, Maria Rosa Borràs i Gerard Garrido; i de Cs, Ana Pellicer, Juan Romero i Angelina del Pino.

La sessió començarà amb la constitució de la Mesa d’Edat, formada pels regidors de major i de menor edat, i per la secretària de l’Ajuntament. A continuació, els edils juraran o prometran el seu càrrec i s’iniciaran els tràmits per a l’elecció de l’alcalde o alcaldessa. En el cas que alguna persona que hagi encapçalat una candidatura obtingui 11 vots, la majoria absoluta, serà proclamat alcalde o alcaldessa. En el cas que ningú no obtingui la majoria absoluta en la votació, l’Alcaldia serà per a la persona que encapçalava la llista més votada a les municipals 2019.

Per fer el seguiment de la sessió, s’habilitarà la pantalla de televisió de la sala institucional de la Casa de la Vila per tal que la ciutadania pugui veure en directe el Ple. També es pot seguir, en ràdio, per www.montcadaradio.com i en vídeo, pel canal Youtube de Montcada Comunicació i per Telemir.

Darrera actualització: 14.06.2019 | 12:02