L’Ajuntament s’adhereix al protocol comarcal per un espai i oci lliures de violències masclistes

Dimarts, 26 de març de 2019 a les 00:00

El document pretén fer un mapa de la situació i dels recursos existents al Vallès Occidental per combatre aquesta problemàtica.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac s’ha adherit al protocol per un espai públic i contextos d’oci lliures de violències masclistes, del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquest document té com a objectiu aconseguir uns espais, festes i esdeveniments vinculats a l’oci sense cap manifestació violenta, per tal que tothom les pugui gaudir en plena llibertat. El protocol pretén establir mecanismes de coordinació i cooperació que permetin desplegar actuacions conjuntes i eficaces per part dels diversos organismes i agents socials implicats i consensuar circuits d’atenció clars en relació a les violències masclistes a l’espai públic.

El document vol fomentar una comprensió i una aproximació comunes al fenomen de la violència masclista en l’àmbit comunitari per part dels diversos agents socials; contribuir a la formació de professionals amb implicació en l’abordatge de l’assetjament i violències sexuals; posar a l’abast un mapa de recursos del territori; implicar activament les institucions del territori en l’abordatge de la problemàtica i difondre el protocol entre els diferents agents de la comarca.

Darrera actualització: 22.03.2019 | 12:34