L’Ajuntament reorganitza el servei de neteja per prioritzar la desinfecció de la via pública

Dimarts, 17 de març de 2020 a les 00:00
El consistori centralitzarà l’esforç dels operaris de la neteja en les feines de desinfecció a espais públics amb màxima afluència de persones.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, mentre duri la situació d’excepcionalitat per la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, ha decidit reorganitzar el servei essencial de la neteja viària per focalitzar-lo en la desinfecció de la via pública.

D’aquesta manera es prioritzen les desinfeccions de diferents punts, a tots els barris del municipi, on hi ha una major afluència de persones com són les marquesines d’autobusos, les bateries de contenidors, els ambulatoris i els accessos a establiments de venda d’aliments i higiene personal.

L’Ajuntament ha demanat a la ciutadania la seva col·laboració per tal que, durant els dies de confinament, no aprofiti per treure mobles a la via pública. El consistori també ha recordat la necessitat de no deixar bosses a qualsevol lloc i no tirar mocadors, ampolles, guants i mascaretes a terra, així com  tancar bé les bosses d’escombraries per tal que els operaris de la neteja es puguin protegir del contagi.

Darrera actualització: 17.03.2020 | 16:21