L'Ajuntament programa cinema i concerts per a les nits de divendres i dissabte del mes de juliol

Divendres, 5 de juny de 2020 a les 10:00

Totes les activitats es faran a l'aire lliure en espais delimitats, que permetran el control d'accés i aplicar les mesures de seguretat pertinents.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac organitza una programació de concerts i cinema a l'aire lliure per al mes de juliol, amb el títol 'Cultura en marxa'. 'Donem aquest pas endavant per anar cap a la normalitat i fem aquest esforç perquè la cultura torni als escenaris, per oferir cultura a la ciutadania i per donar vida als professionals del sector, molt castigat per la pandèmia', ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs. A conseqüència de la crisi de la COVID-19, s'han suspès les propostes culturals previstes per a principi i mitjan d'any, com la Festa Major o la programació d'espectacles als espais escènics.

Totes les activitats es faran a l'aire lliure però en espais delimitats que permetran el control d'accés i prendre les mesures pertients de prevenció de la COVID-19. Pel que fa al cinema, hi haurà tots els divendres de juliol, a les 22 h, a pistes esportives de diferents barris. El 3 de juliol hi haurà 'Padre no hay más que uno' a l'Institut escola El Viver; el dia 10, 'Puñales por la espalda' a l'escola Mitja Costa; el dia 17, 'Ha nacido una estrella', a l'escola Elvira Cuyàs; el dia 24, 'Yesterday' a la pista de Can Cuiàs; i el 31 de juliol, 'Mujercitas' a l'escola Reixac. L'aforament a les pistes serà de 300 cadires, distribuïdes amb la separació de seguretat normativa.

Respecte els concerts, tindran lloc els 4 dissabtes de juliol, a les 22 h, al Parc Antiga Cerveseria (Montiu, 22). S'hi habilitaran taules amb cadires –màxim 10 persones– i servei de bar, amb una capacitat per a 150 persones. L'entrada a totes les propostes serà gratuïta però en el cas dels concerts, caldrà obtenir una invitació a la taquilla de l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12), a partir del 9 de juny (17 h). Cada persona podrà obtenir un màxim de 4 entrades.

El plat fort del programa és la banda Mambo Jambo liderada pel qui va ser el saxofonista de Los Rebeldes, el carismàtic Dani Nel·lo, que hi actuarà el 25 de juliol com a cloenda del cicle de concerts. La resta de bandes programades són Star3, que versiona temes clàssics i actuals del pop-rock (el dia 4); Velvet Candles, especialista en rhythm and blues i gòspel; i Rambalaya, amb influències de la música negra dels 50 i els 60.

Sobre les mesures de seguretat, serà obligatori l'ús de mascaretes, caldrà netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l'entrada, s'haurà de mantenir la distància de seguretat i respectar la senyalització.

La programació a l'aire lliure tornarà al mes de setembre, amb espectacles de circ els dissabtes a l'escola Reixac (18 h) i vermuts musicals els diumenges (12 h), al Parc Antiga Cerveseria.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 14:56