La Cultura en Marxa comença aquest cap de setmana amb cinema a Can Sant Joan i el concert d'Star3 al Parc Antiga Cerveseria

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 00:00

Les entrades per als quatre concerts dels dissabtes a la nit estan ja exhaurides.

El cicle La Cultura en Marxa arrenca aquest divendres, 3 de juliol, amb cinema a la pista de l'institut escola El Viver, amb la comèdia 'Padre no hay más que uno', protagonitzada per Santiago Segura. Tots els divendres de juliol, a les 22 h, es projectarà una pel·lícula a espais oberts del municipi que permeten el control d'accés, amb un aforament màxim de 300 persones. Les cadires es col·locaran amb la separació pertinent. Les pròximes projeccions seran: 'Puñales por la espalda', el 10 de juliol, a l'escola Mijta Costa; 'Ha nacido una estrella', el dia 17, a l'escola Elvira Cuyàs; 'Yesterday', el dia 24, a la pista esportiva de Can Cuiàs; i 'Mujercitas', el 31 de juliol, a l'escola Reixac.

Pel que fa als concerts, les entrades per als quatre concerts dels dissabtes de juliol (22 h) estan ja exhaurides. La primera actuació és la d'Star 3 d'aquest dissabte, dia 4, una banda que versiona temes clàssics i actuals del pop i el rock. Els espectacles es faran al Parc Antiga Cerveseria; l'aforament serà de 150 persones i qui hagi recollit les invitacions cal que arribi al concert a les 21.45 h com a màxim. Al Parc s'habilitarà un servei de bar a partir de les 20 h. La resta d'espectacles, per als que ja no en queden entrades, són Velvet Candles, banda de rhythm and blues i gòspel, el dia 11; Rambalaya, amb influències de la música negre, oferirà el seu concert el dia 18; i el plat fort del programa és l'actuació de Mambo Jambo, liderada per qui va ser saxofonista de Los Rebeldes, Dani Nel·lo, el dia 25.

'Agraïm al públic montcadenc la bona acollida del programa, el que ens satisfà molt perquè hem fet una important aposta per la cultura en aquests temps difícils, un esforç que també han reconegut públicament les companyies professionals, que estant patint de ple els efectes de la crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia', ha manifestat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs.

Totes les activitats són gratuïtes, es faran a l'aire lliure en espais delimitats que permetran el control d'accés i prendre les mesures pertients de prevenció de la COVID-19. Hi haurà gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans a l'entrada al recinte, s'haurà de mantenir la distància de seguretat i respectar la senyalització i caldrà portar mascareta.

D'altra banda, la programació a l'aire lliure tornarà al mes de setembre, amb espectacles de circ els dissabtes a l'escola Reixac (18 h) i vermuts musicals els diumenges (12 h), al Parc Antiga Cerveseria.

Darrera actualització: 01.07.2020 | 12:37