L'Ajuntament i voluntaris reparteixen connexions a Internet perquè els infants i joves puguin seguir el curs escolar

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 15:00

D'aquesta forma, es continua la tasca de distribució d'equips informàtics iniciada a final d'abril per tal que tot l'alumnat pugui estudiar i fer deures en línia.

Personal municipal i de la Xarxa de Voluntariat han començat a repartir avui dimecres, 13 de maig, una setantena d’aparells de connexió a famílies de Montcada i Reixac, amb l’objectiu que els infants puguin accedir a la xarxa per seguir el curs escolar. Es tracta de famílies que tenen ordinador o tauleta a casa, però no disposaven de connexió a la xarxa. Les famílies han de signar un document de cessió del material, mitjançant el qual es comprometen a retornar-lo quan determini l’Ajuntament, en funció de com es reprengui el curs escolar. A final d’abril, el consistori, les escoles i la Xarxa de Voluntariat van fer la distribució de 140 equips informàtics, però quedava pendent l‘arribada de més equips informàtics per tal de cobrir la demanda. 

L’objectiu es possibilitar que infants i joves puguin continuar el tercer trimestre del curs en línia i que cap alumne es quedi enrere per no poder disposar de tecnologia’, ha indicat la regidora d’Educació Jessica Segovia. L’Ajuntament ha adquirit els aparells de connexió a Internet i el personal municipal d’Informàtica els ha preparat perquè les famílies els puguin fer servir, mentre que els ordinadors i les tauletes els aporta el Departament d’Ensenyament les escoles. El llistat de famílies beneficiàries d’aquests ajuts el faciliten els centres educatius.
 

Darrera actualització: 13.05.2020 | 15:18