L’Ajuntament demana que es torni a asfaltar un tram del carrer Bogatell

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 12:00

El consistori no ha fet la recepció de les obres fetes per Endesa a causa de la seva mala execució i de no complir amb el mínim exigible de qualitat. Per aquest motiu, s’hauran de tornar a fer modificacions en la circulació de vehicles els dies 6 i 7 de setembre.

  • Els treballs per asfaltar de nou aquest tram es faran les dies 6 i 7 de setembre i provocarà afectacions en la circulació de vehicles.
  • Les obres que ha fet Endesa al carrer Bogatell s’han sumat als treballs de reparació d’una canonada d’aigua que també s’han executat durant el mes d’agost.

L’Ajuntament ha requerit a Endesa, que ha executat a través d’una empresa subcontractada les obres de millora de la seva xarxa elèctrica al carrer Bogatell, que torni a asfaltar aquest tram a causa de la seva mala execució i de no complir amb el mínim exigible de qualitat. Entre d’altres deficiències, els tècnics municipals que han inspeccionat aquesta actuació han detectat que el nou asfalt està aixecat per manca de fresatge i que no s’han segellat les juntes del nou tram. Els treballs per tornar a asfaltar aquest tram es faran els dies 6 i 7 de setembre i això provocarà noves afectacions en la circulació de vehicles, que només podran anar en sentit baixada. 

Les obres que ha fet Endesa en aquest carrer s’han sumat als treballs de reparació d’una canonada d’aigua que també s’han executat durant el mes d’agost.

Darrera actualització: 02.09.2021 | 12:11