L'ajornament de la Festa Major modifica les dates dels concursos de cartells i pintura

Dijous, 9 d'abril de 2020 a les 10:00

El termini del certamen de cartells s'amplia fins al 30 de maig i el del Premi de Pintura, fins al 30 de juny.

L’ajornament de la Festa Major de Montcada i Reixac a principi de setembre ha modificat les dates de presentació d’obres als concursos de cartells i de pintura que cada any es convoquen amb motiu de la festa gran del municipi. Respecte el concurs de cartells, el termini per presentar obres a la 32a edició del certamen s’amplia fins al 30 de maig, tant el la modalitat adulta com d’infants i joves. Les propostes s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça cultura@montcada.org, l’arxiu ha de pesar un màxim de 8 MB i l’obra ha de ser en format A3, ha d’incloure el text ‘Festa Major 2020’. A més de la proposta, cal adjuntar la butlleta d’inscripció al mateix correu electrònic.

Cada concursant haurà de presentar una obra inèdita, amb un nombre il·limitat de tintes. En la modalitat adults hi opten les persones nascudes abans del 2002 i en la categoria infantil i juvenil s'estableixen 4 categories d'edat. L'obra guanyadora rebrà un premi de 800 euros i es poden atorgar 4 accèssits, dotats amb 150 euros cadascun. En el cas dels premis infantil i juvenil, consistiran en lots de productes artístics, culturals i educatius.

Pel que fa al Premi de Pintura de Festa Major 2020, hi pot participar tothom qui vulgui, presentant una única obra relacionada amb Montcada i Reixac, amb temàtica i tècnica lliure, amb unes mides d'1,5 x 1,5 metres. Els treballs es podran lliurar fins al 30 de juny. En el moment de presentar els treballs, s'haurà d'omplir una butlleta d'inscripció, que es pot descarregar del web municipal, www.montcada.cat, on també es poden consultar les bases. El jurat del certamen triarà un primer premi, dotat amb 800 euros, i un finalista, amb 600 euros.

Darrera actualització: 11.05.2020 | 10:58