La Festa Major de Montcada i Reixac es posposa al setembre

Divendres, 10 d'abril de 2020 a les 11:02

Davant l’actual crisi sanitària, el consistori s’ha vist obligat a traslladar la Festa Major 2020 a la primera setmana de setembre. 

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha posposat la Festa Major 2020, prevista inicialment per al 29, 30 i 31 de maig i l’1 de juny, al primer cap de setmana del mes de setembre. L’equip de govern ha pres la decisió d’ajornar la celebració de la festa gran del municipi a unes dates on, possiblement, la situació de confinament de la població i l’aturada d’activitats hagi finalitzat. 

L’alcaldessa, Laura Campos, ha afirmat que “ara mateix no podem fer una altra cosa a l’espera de l’evolució de l’actual crisi sanitària que estem vivint” i ha afegit que “el consistori aposta per moure les dates de la Festa Major al setembre però sempre supeditades a la situació d’aquells dies i a les possibles normes sobre restriccions de públic i d’espais que determinin les autoritats governamentals”.  

Totes les activitats que la regidoria de Cultura i Patrimoni havia començat a organitzar es traslladaran als dies 4, 5, 6 i 7 de setembre. Els diferents actes es realitzaran a les zones habituals: l’espai Miquel Poblet, el carrer Major i el parc de l’Antiga Cerveseria. La previsió municipal és que la presentació del programa de Festa Major 2020 tingui lloc a l’Auditori Municipal a mitjans de juliol. La regidora de Cultura i Patrimoni, Maria Rosa Borràs, ha explicat que “s’intentarà traslladar a les noves dates totes les activitats previstes inicialment depenent de les disponibilitats de les companyies d’espectacles, dels grups musicals i de les entitats participants”.

D’altra banda, la regidoria de Cultura i Patrimoni ha ampliat la data per presentar els treballs a la 32a edició del Concurs de cartells per triar la imatge promocional de la Festa Major 2020, en la modalitat adults i infantil i juvenil. La data fixada fins ara per presentar les propostes per correu electrònic era el 30 d'abril i ara s’ha ampliat fins al 30 de maig. Per la seva banda, també s’ha ampliat el termini per presentar les obres per al Premi de pintura de Festa Major fins al 30 de juny. 
 

Darrera actualització: 11.05.2020 | 10:53