La piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre estarà oberta entre el 16 de juny i el 3 de setembre

Dijous, 8 de juny de 2023 a les 00:00

Els abonaments es podran adquirir a partir d’aquest divendres, 9 de juny, de manera presencial a les oficines de la regidoria d’Esports (Tarragona, 32). Les entrades puntuals es podran comprar en línia o en la mateixa taquilla de l’equipament.

La venda dels abonaments per a la piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre (Bonavista, sn), que iniciarà la seva temporada el 16 de juny i estarà en servei fins al 3 de setembre, s’obrirà aquest divendres, 9 de juny. Els abonaments s’han d’adquirir presencialment a les oficines de la Regidoria d’Esports (Tarragona, 32) en el seu horari habitual: fins al 28 de juliol, dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 h; dimarts i dijous, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h; fins a l’11 d’agost, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Les entrades també es podran adquirir en línia per a una franja horària i/o dia concret, o bé a la arribada a la instal·lació a la taquilla, realitzant el pagament mitjançant targeta o en efectiu. L’horari de la piscina serà de dilluns a diumenge, amb horari continuat d’11 a 20 h. Tots els preus de les entrades i els abonaments, així com les activitats programades i la normativa d'ús de la instal·lació, es poden consultar a www.montcada.cat.


Activitats de dinamització
Per donar la benvinguda a la temporada, el primer dia d’obertura, el 16 de juny, hi haurà activitats aquàtiques infantils, de 16 a 16.45 h. Durant el mes de juliol, la regidoria d’Esports oferirà activitats de multiesports destinats a infants de 6 a 11 anys -dilluns i dimecres, de 17.15 a 18 h- i a joves de 12 a 16 anys -dilluns i dimecres, de 18.15 a 19 h. També s’organitzarà Aiguagim per a persones adultes que es faran els dimarts i dijous, de 18.15 a 19 h. Totes aquetes activitats estaran incloses en el preu de l’entrada o a l’abonament i no necessitaran una inscripció prèvia.

A més, la piscina d’estiu acollirà el 9 de juliol, de 10 a 14 h, l’activitat Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Hi haurà venda de merxandatge i el salt col·lectiu es farà a les 12h.


Millores a la instal·lació
Respecte a l’estiu passat, la piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre ha estat objecte d’algunes millores per part de la regidoria d’Esports que han consistit en l’adquisició de noves cadires per als socorristes, així com les renovacions del sistema de filtratge de l’aigua i dels motors de la piscina, de la cadira hidràulica i de la zona d’ombra del bar.

Darrera actualització: 15.06.2023 | 13:39