La Fira del comerç just 2019 es farà el 8 de juny al carrer Major

Divendres, 31 de maig de 2019 a les 00:00

L'activitat es fa coincidint amb la Festa Major de Montcada i Reixac i és el plat fort del programa del mes de juny, que també inclou tallers als centres cívics.

La Fira del comerç just 2019, amb el lema ‘Posa el filtre lila! Per la igualtat, tria comerç just’, tindrà lloc enguany en el marc de la Festa Major de Montcada i Reixac. L’activitat serà dissabte 8 de juny, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, al carrer Major cantonada amb Generalitat, i comptarà amb la participació d’empreses i organitzacions que treballen fórmules de consum alternatiu. Setem Catalunya hi instal·larà jocs infantils de gran format, un dels quals s’anomena ‘Joc de les injustícies’. Alternativa 3 hi oferirà un taller de piruletes de xocolata, una gran sopa de lletres i un joc dels embolics gegant.

Urban Cultiving hi proposarà l’activitat ‘El teu primer hort, un encima’, on la gent podrà conrear al seva planta i una exposició sobre com fer un hort urbà, a terrasses i balcons. La Silvestrina hi muntarà un taller per elaborar amulets i penjolls amb flors seques i fang i saquets de sal d’herbes. Embrutafils hi oferirà un taller d’estampació de bosses, amb un disseny inspirat en la campanya ‘Posa el filtre lila!’. Qui vulgui també podrà estampar la seva samarreta (cal portar-la de casa). Aldees Infantils hi participarà durant la franja del matí, amb un racó de contes i un taller de sembra de plantes aromàtiques.

La Fira és el plat fort del programa sobre comerç just que enguany organitza l’Ajuntament i durant el mes de juny n’hi haurà més activitats. El 6 de juny  es farà un taller d’amulets de flors seques i de coixinets relaxants, al Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10), a les 17.30 h. El 19 de juny hi haurà un taller de caire familiar al Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn), sobre plantes remeieres (17.30 h) i el dia 27, un taller de sabons naturals, al Casal de la Mina (Av. De la Unitat, sn). Totes tres activitats començaran a les 17.30 h i requereixen d’inscripció prèvia, a cada espai. A l’octubre hi haurà més actes del programa sobre el comerç just.

Darrera actualització: 31.05.2019 | 12:17