La comissió de seguiment del soterrament es reuneix aquest dimecres a Madrid

Dilluns, 8 d'octubre de 2018 a les 00:00

La comissió tècnica i política de seguiment del soterrament de la R2 al seu pas per Montcada i Reixac es reunirà aquest dimecres, 10 d'octubre, a les 11.30h a les dependències del Ministeri de Foment.

L'Estat va convocar la reunió el passat 21 de setembre després que el consistori donés un ultimàtum al Ministeri i a l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) per reprendre les trobades que havien estat ajornades en diferents ocasions i després dels dos darrers atropellaments mortals que es van produir en quinze dies a les vies del tren a Montcada i Reixac.

La delegació municipal, que es traslladarà a Madrid a primera hora, estarà integrada per l'alcaldessa, Laura Campos, el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, i tècnics municipals i anirà acompanyada d'un representant de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total. Allà es trobaran amb el Secretari General d'Infraestructures, Javier Izquierdo, i la presidenta d'Adif, Isabel Pardo. A la reunió també assistiran els altres integrants de la comissió de seguiment: la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i l’agència Barcelona Regional.

Per la tarda, la delegació montcadenca té previst reunir-se amb els portaveus de la Comissió de Foment al Congrés dels Diputats per tal de traslladar-los la reivindicació històrica de la ciutat i informar-los de la situació en què es troba la redacció de l'estudi informatiu i el projecte bàsic del soterrament.

Darrera actualització: 08.10.2018 | 14:07