‘Hola estiu! a les places’ comença amb una festa de l’aigua

Dimecres, 30 de juny de 2021 a les 00:00

Fins al 29 de juliol, cada dimarts i dijous hi haurà una activitat amb la participació d’entitats i escoles de balls mentre que els dimecres serà el torn per a les sessions de contes que les biblioteques en diferents punts del municipi.

  • Aquest projecte està coordinat per la Regidoria d’Educació, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, i les sessions de contes les organitzen les biblioteques de Montcada i Reixac.
  • Les inscripcions a les activitats dels dimarts i els dijous es faran el mateix dia mentre que per als contes dels dimecres cal omplir un formulari web.

El ‘Hola estiu! a les places’, amb un programa d’activitats lúdiques i esportives que s’organitzaran als diferents barris del municipi, va començar aquest dimarts amb una festa de l’aigua que es va fer a l’espai annex del pavelló Miquel Poblet. Fins al 29 de juliol, els dimarts i els dijous hi haurà una activitat esportiva, d’aigua i amb la participació d’entitats i escoles de ball, de 18.30 a 20.30 h (a excepció de la de l’1 de juliol, que començarà a les 18h), mentre que els dimecres serà el torn per a les sessions de contes que les biblioteques organitzen als barris. Aquest projecte el coordina la Regidoria d’Educació, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, i les sessions de contes les organitzen les biblioteques de Montcada i Reixac.

“L’objectiu d’aquest cicle és que les famílies i els infants surtin al carrer a gaudir d’activitats de manera gratuïta després d’un any molt complicat a causa de la pandèmia de la Covid-19”, ha dit la regidora d’Educació, Jessica Segovia, qui va estar present a la primera activitat amb aigua que es va fer al costat del pavelló Miquel Poblet. Segovia també ha fet una crida a que els veïns i les veïnes dels diferents barris es traslladin a altres punts del municipi per poder participar a les diferents propostes que s’aniran organitzant per generar cohesió entre els barris.

Properes activitats
1 de juliol. La plaça del Bosc de Can Sant Joan acollirà una masterclass de ball, amb la participació de les escoles Jym’s Studio, Grisdance, Mayna i Cirq’s. També hi haurà jocs d’aigua i un circuit de karts.
6 de juliol. A la plaça de la Ribera es farà una activitat sobre natura i el riu, dinamitzada per l’entitat La Horda. També hi haurà inflables esportius i jocs d’aigua.
8 de juliol.  Activitat a càrrec de la colla de Drac i Diables de Can Sant Joan amb inflables d’aigua, al Parc del Turó Blau de Can Cuiàs.
15 de juliol. La colla mitjana de Gegants de Montcada i Reixac participarà a una proposta a la plaça de l’Església, on també es farà un taller de bombolles de sabó i es col·locarà un inflable d’aigua.
20 de juliol. Castells inflables refrescants i ludoteca refrescant a la plaça Roja, a la Font Pudenta-Muntanyeta. Amb la col·laboració del centre obert del barri, gestionat per Aldees Infantils SOS Catalunya.
22 de juliol. El programa visitarà Terra Nostra i a la plaça del Poble hi haurà un concurs de triples amb l’UB MiR, una pista d’obstacles i jocs d’aigua.
29 de juliol. Darrera proposta, a la plaça de la II República (Mas Duran), amb la visita dels Castellers de Montcada i Reixac i inflables d’aigua.

Es recomana portar roba i calçat adequat a les activitats d’aigua. Per a les activitats dels dimarts i els dijous, s’habilitarà un punt d’inscripció prèvia el mateix dia de cada proposta, una estona abans de l’inici. L’espai estarà delimitat amb tanques i respectant les ràtios de seguretat segons la normativa Covid vigent.

Continuen els contes
Pel que fa al cicle ‘Els dimecres, contes!’ les propostes són:
30 de juny (17.30h): ‘Un conte al sac’, al Parc Antiga Cerveseria
7 de juliol (18.30h): ‘Petita companyia’, a la plaça de la II República (Mas Duran).
14 de juliol (18.30h): Sandra Rossi, al parc del carrer Tarragona-passeig Formentera (davant Montcada Aqua).
21 de juliol (18.30h): Sensedreama teatre, al parc del Turó Blau.
28 de juliol (18.30h). Gemma Garcia, a la plaça de la Ribera.

La inscripció prèvia s’ha de fer omplint un formulari.

Darrera actualització: 16.07.2021 | 13:33