El programa Hola estiu a les places atrau al voltant de 800 participants

Dilluns, 2 d'agost de 2021 a les 00:00

Des de final de juny fins a final de juliol hi ha hagut activitats lúdiques i esportives als barris de la ciutat.

La proposta itinerant 'Estiu a les places', inclosa al programa municipal 'Hola Estiu', ha tingut molt bona resposta per part del públic familiar, completant l'aforament permès –entre 80 i 90 infants per sessió– en els vuit barris on s'ha fet des de final de juny i durant el mes de juliol (Montcada Nova-Pla d'en Coll, Can Sant Joan, La Ribera, Can Cuiàs, Montcada centre, la Font Pudenta, Terra Nostra i Mas Rampinyo). La majoria de sessions han comptat amb la col·laboració de diferents entitats locals com La Horda, l' Associació Mayna, Diables de Can Sant Joan, Gegants i Capgrossos, l'Associació Amics del Museu, Aldees Infantils i la UB MiR, a més de les escoles de dansa Jym's, Grisdance.

El programa, organitzat des del Pla Educatiu d'Entorn –de la Regidoria d'Educació, també ha inclòs sessions de contes a l'aire lliure a diferents indrets del municipi en coordinació amb les biblioteques de Montcada i Reixac en què han participat 140 nens i nenes entre els mesos de juny i juliol.

L’objectiu principal del programa era potenciar activitats culturals, de moviment i lúdiques entre la població infantil, juvenil i familiar i alhora donar a conèixer el teixit associatiu del municipi. Totes les activitats estaven adaptades a infants amb diversitat funcional i necessitats educatives especials.

Darrera actualització: 02.08.2021 | 08:47