L’Ajuntament difon mesures sobre habitatge de l'Estat i de la Generalitat per la COVID-19

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 00:00

El document es pot consultar a la web municipal i recull les principals mesures sobre habitatge elaborades pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 i per la Generalitat de Catalunya.

Davant la crisi generada per la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha recopilat al web municipal tota la informació sobre les mesures aprovades en l’àmbit de l’habitatge per part del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 i per la Generalitat de Catalunya.

Dins aquest apartat, que es pot consultar al web de l’Ajuntament (veure enllaç), s’informa sobre casos de gran interès com són els desnonaments, com acreditar una situació de vulnerabilitat econòmica, les pròrrogues dels contractes de lloguer evitant augments abusius en el preu, les ajudes o moratòries per al pagament del lloguer o les devolucions de préstecs, entre d’altres. 

La guia es va actualitzant periòdicament en funció de les noves mesures que entren en vigor, com la que es va aprovar el passat divendres 1 de maig sobre les ajudes estatals pel lloguer; préstecs en format de microcredit sense interessos que poden sol·licitar aquelles persones que es trobin en situació de vulnerabilitat econòmica. 

Amb la decisió d’editar aquesta guia, el consistori segueix la línia marcada per altres àrees municipals com la de Promoció Econòmica i Ocupació, on també es recullen a la pàgina web municipal les darreres mesures aprovades per les diferents administracions públiques amb motiu de la crisi del Covid-19.

 

Darrera actualització: 04.05.2020 | 22:55