Enquesta ciutadana sobre el present i futur de l'eix de la N-150

Dilluns, 2 de novembre de 2020 a les 10:00

L'acció la promou l'AMB dins del programa europeu Urbact, per recollir aportacions de la ciutadania sobre la carretera, la C-58 i el riu Ripoll.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) convida la ciutadania a mostrar la seva opinió sobre la situació actual i com voldria que en un futur fossin infraestructures que comparteixen Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola i Barberà del Vallès; en concret, la N-150, la C-58 i el riu Ripoll i el seu entorn. Les aportacions s'ha de fer omplint una enquesta virtual, anònima, que es pot consultar en aquest enllaç.

Aquesta acció forma part del programa Urbact, un projecte en el qual participen diferents àrees metropolitanes d'arreu d'Europa, amb l'objectiu de promoure modelsl de desenvolupament sostenible. Concretament, l'AMB forma part de la xarxa RiConnect, per repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per connectar persones, barris i entorns naturals a l'eix de la N-150. En aquest sector concorren els nuclis urbans de les quatre poblacions i, tot i estar molt propers físicament, estan desconnectats per la presència de la carretera, l'autopista i el riu.

L'enquesta ciutadana és una de les accions incloses al RiConnect, que també inclou d'altres com reunions amb els ajuntaments implicats. L'AMB pretén comptar amb la complicitat de tots els agents del territori: ciutadania, estaments polítics, associacions, tècnics de les administracions implicades… perquè el projecte doni resposta a les necessitats reals i globals dels quatre municipis.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 11:37