En marxa els Jocs Florals per a Persones Grans 2022

Dimarts, 28 de desembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament organitza dos tallers, de poesia i narrativa, oberts tothom que li interessi l’escriptura i per donar suport a la participació al certamen.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, amb el suport de les associacions de gent gran del municipi, organitzen els Jocs Florals per a Persones Grans, per fomentar l’escriptura. La iniciativa s’adreça a persones a partir de 60 anys, en les categories de narrativa i poesia. Per optar-hi, cal presentar un màxim de 2 obres per participant, original i inèdita, escrites en català o castellà.

Els treballs es poden presentar virtualment, al correu electrònic envellimentactiu@montcada.org fins al 23 d’abril de 2022 o bé, de forma presencial, a la Casa de la Vila, la Casa de la Mina, els centres cívics Can Cuiàs i l’Alzina i al Kursaal, fins al 22 d’abril, en l’horari habitual de cada equipament. Hi haurà dos premis per a cada categoria, dotats amb 250 euros cadascun i el lliurament de guardons es farà durant la primavera de l’any vinent. 

Tallers d’escriptura
L’Ajuntament organitza dos tallers, un de narrativa i un altre de poesia, adreçats a les persones grans interessades en l’escriptura, tant si volen participar o no als Jocs Florals. En ambdós casos, el taller constarà de quatre sessions, de dues hores de durada, de 16 a 18 h, i aniran a càrrec de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Les sessions del taller de narrativa es faran els divendres 4, 11 i 18 de febrer i 4 de març, a la Casa de la Vila (Major, 32); i les del taller de poesia, els dilluns 7, 14, 21 i 28 de febrer, al Casal de Gent Gran Casa de la Mina (Av. Unitat, sn). Les inscripcions per a les dues activitats es poden fer fins al 26 de gener, per correu electrònic a envellimentactiu@montcada.org o presencialment, a l’Àrea Social de l’Ajuntament (Av. Unitat, 6), de 9 a 14 h. Les 15 places de què consta el curs s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Darrera actualització: 22.03.2022 | 10:34