Els tiquets per a la paella solidària de la Diada pel soterrament ja són a la venda

Dilluns, 4 de novembre de 2019 a les 00:00

Es poden comprar a la recepció de l'Ajuntament i el Casal de la Mina, per 5 euros. Els diners són per fer front a multes interposades a veïns que s'han manifestat a favor del projecte.

Els tiquets per a la paella solidària amb motiu de la Diada pel soterrament del 24 de novembre s’han posat a la venda aquest dilluns, 4 de novembre. Amb els diners que se n’obtinguin es pretén fer front a les sanciones que han rebut algunes persones per manifestar-se en favor del soterrament. Els tiquets, al preu de 5 euros, es poden adquirir fins al dia 20 a la recepció de l’Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6), en horari de matí, de dilluns a divendres; i al Casal de la Mina (Avinguda de la Unitat, sn), de dilluns a divendres, en horari de tarda.

La Diada pel soterrament és una gran festa reivindicativa del projecte, que tindrà lloc a la plaça Joanot Martorell i a l’avinguda de la Unitat, davant l’Ajuntament, de 10 a 15 h. Amb aquest acte, amb l’eslògan ‘Adeu vies. Benvingut soterrament’, el consistori pretén continuar reclamant el projecte i conscienciar la ciutadania que, tot i estar gairebé enllestida la redacció del projecte executiu de l’obra, encara falta que l’Estat el doti d’una partida als pressupostos generals per poder adjudicar l’actuació. La Diada pel soterrament comptarà amb una exhibició de ball a càrrec de les escoles del municipi, tallers infantils i un programa en directe de Montcada Ràdio.

Darrera actualització: 04.11.2019 | 09:38