Els Premis Esportius 2018 s'atorguen el 5 de juliol al Teatre Municipal

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 14:00

La principal novetat d'aquesta edició del certamen és el reconeixement esportiu triat per votació popular.

El món esportiu de Montcada i Reixac es donarà cita aquest dijous, 5 de juliol, amb motiu de la festa dels Premis Esportius 2018, que organitzen l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) i Montcada Comunicació. L'esdeveniment tindrà lloc al Teatre Municipal, a les 19 h, i es tornaran a reconèixer esportistes, equips, clubs i persones vinculades a l'espectre esportiu que hagin destacat durant la temporada 2017-2018. El jurat del certamen ja ha donat a conèixer els finalistes de les diferents categories dels guardons, així com els reconeixements personals que s'hi atorgaran.

En l'apartat de millor esportista femenina, hi ha la jugadora de bàsquet Paula Orenes (Thunderbirds), la futbolista de l'FC Barcelona Claudia Pina i la jugadora del CH La Salle Mireia Heredia. Els esportistes masculins nominats són el ballarí Carles Cirera (Endansa), Sergio González, de l'FS Navarra, i el jugador d'handbol del BM Granollers Josep Quirós. En l'apartat de millor entitat, hi opten el Club de Ball Esportiu Eva Nieto Dansa, l'AE Can Cuyàs i el Club Bàsquet MiR. Com a millor equip, estan nominats el màster femení del CH La Salle, el sènior A del TT La Unió i el juvenil A de l'FB Montcada. Els entrenadors finalistes són Dani Busquets (juvenil A de l'FB Montcada), Víctor Alcaraz (màster femení del CH La Salle) i Eric Cerón (debutants de l'FB Montcada). Durant l'acte també es donarà el premi esportiu per votació popular, la novetat d'enguat. Hi open els monitors de zumba Jesús Claramón i Andrés Novoa i l'antic conserge del pavelló Miquel Poblet, Vicente Valiente.

Durant la festa, també es donaran altres guardons. L'entrenadora de bàsquet Sílvia Font rebrà el premi especial del jurat; Jaume Izquierdo, expresident de la UE Montcada, serà reconegut per la seva dedicació al món dels escacs; el nedador Marc Sala rebrà el premi a la superació; els jutges d'atletisme Jesús i Sara Zamarreño seran guardonats en reconeixement a la seva tasca arbitral, mentre que Pere de Lamo serà premiat per la seva col·laboració amb l'esport escolar i les entitats. Eusebi de Miguel rebrà una menció especial a títol pòstum en reconeixement a la seva dedicació al món del futbol i el col·legi Fedac Montcada serà guardonat per la seva promoció del multiesport.

Darrera actualització: 10.07.2018 | 12:30