Els equipaments municipals modifiquen el seu horari durant l’estiu 2022

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 00:00

L’OAC, Serveis Socials, l’Oficina d’Habitatge i Desenvolupament Econòmic Local mantenen l’atenció amb cita prèvia.

Les oficines i equipaments municipals modifiquen el seu horari o no donen servei durant algunes setmanes de l’estiu. L’Oficina d’Atenció Ciutadania (OAC) continua funcionant amb cita prèvia, així com l’Oficina Local d’Habitatge o Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió. Respecte el servei de primera acollida, tanca per vacances de l'1 d'agost al 5 de setembre; si alguna persona vol demanar cita per a una entrevista durant aquest període, pot enviar un correu electrònic a politiquesinclusio@montcada.org i se li donarà resposta tan aviat com sigui possible. D'altra banda, l’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores (OMIC) tanca a l’agost per vacances.

L’horari d’estiu de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Local és de 9 a 14 h i amb cita prèvia. La Regidoria d’Esports atén fins al 29 de juliol dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 14 h, i dimarts i dijous, de 9 a 14 h i de 16 a 19.30 h. De l’1 al 31 d’agost, l’horari és de 9 a 14 h però la setmana del 15 al 19 les oficines roman tancades.

La Biblioteca Elisenda obre fins a l’11 de setembre de 15 a 20.30 h, mentre que la Biblioteca de Can Sant Joan obre de 9 a 14.30 fins al 31 de juliol i de l’1 a l’11 de setembre; a l’agost, està tancada. Els centres cívics l’Alzina, La Ribera i Can Cuiàs, l’Hotel d’Entitats i el Casal de la gent gran Casa de la Mina tanquen a l’agost. El Kursaal, durant el mes de juliol obre de 8 a 19.30 h i de l’1 d’agost al 10 de setembre, de 8 a 15 h. Fins al 15 de setembre, de 9 a 19.30 h. L’Auditori Municipal tanca del 18 de juliol al 5 de setembre i la Casa de la Vila obre de 9 a 15 h durant l’agost, de dilluns a divendres. L'Espai Jove Can Tauler obrirà amb normalitat fins al 24 de juliol i romandrà tancat l'última setmana de juliol i agost.

Pel que fa al cementiri municipal, manté l'horari habitual de dimarts a dissabte, però tancarà els diumenges de juliol i d'agost. El 15 d'agost, dilluns, romandrà tancat. La deixalleria municipal manté el seu horari habitual durant l'estiu, però el servei de deixalleria mòbil que ofereix l'Ajuntament només estarà operatiu al matí durant el mes d'agost. La deixalleria mòbil dels dilluns al matí al Pla d'en Coll no funcionarà durant l'agost. Aquest servei l'atorga l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 09:44