El punt de voluntariat obre portes el 17 de setembre

Dimarts, 17 de setembre de 2019 a les 09:00

El servei estarà ubicat a l'edifici de l'Ajuntament i funcionarà tots els dimarts, de 16 a 18 h, tot i que cal demanar-ne cita prèvia.

El punt de voluntariat de Montcada i Reixac es posarà en marxa el pròxim dimarts, 17 de setembre, excepcionalment en horari de matí, d’11 a 13 h, ja que a partir de l’1 d’octubre, funcionarà a la tarda, de 16 a 18 h. El servei està situat a l’edifici de l’Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6) i per assistir-hi, caldrà demanar cita prèvia, a l’adreça de correu electrònic participaciociutadana@montcada.org o bé, trucar al 935 726 474. A banda del sistema presencial, de forma virtual n’hi haurà informació al butlletí digital que el servei emetrà cada mes i al web de Participació Ciutadana (entitats.montcada.cat), on es pot consultar els projectes d’organitzacions que busquen voluntariat i les persones interessades hi poden omplir un formulari digital.

El punt de voluntariat és un nou projecte promogut per Participació Ciutadana, que s’adreça a persones i entitats interessades a dur a terme un projecte de voluntariat. El servei municipal oferirà informació i acompanyament a les persones que vulguin participar en algun projecte, amb informació de les diferents opcions existents al municipi; donarà  suport a les entitats en la redacció de projectes de voluntariat i en la difusió de la seva activitat; i durà a terme accions de sensibilització a la població en general sobre la importància de fer voluntariat i en reconeixement a les persones voluntàries del municipi.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 13:03