El punt de voluntariat es posarà en marxa al setembre

Divendres, 2 d'agost de 2019 a les 00:00

La informació sobre aquest nou servei municipal, promogut des de Participació Ciutadana, es pot consultar al portal d'entitats, que aquesta setmana ha renovat el seu disseny.

El punt de voluntariat de Montcada i Reixac es posarà en marxa el pròxim mes de setembre. Es tracta d’un nou projecte promogut per Participació Ciutadana, que s’adreça a persones i entitats interessades a dur a terme un projecte de voluntariat. El servei municipal oferirà informació i acompanyament a les persones que vulguin participar en algun projecte, amb informació de les diferents opcions existents al municipi; donarà  suport a les entitats en la redacció de projectes de voluntariat i en la difusió de la seva activitat; i durà a terme accions de sensibilització a la població en general sobre la importància de fer voluntariat i en reconeixement a les persones voluntàries del municipi.

El punt de voluntariat funcionarà, de forma presencial, els dimarts de 16 a 18 h, a l’edifici de l’Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6). Caldrà demanar cita prèvia, a l’adreça de correu electrònic participaciociutadana@montcada.org o bé, trucar al 935 726 474. De forma virtual, hi haurà informació al butlletí digital que el servei emetrà cada mes i al web de Participació Ciutadana (entitats.montcada.cat), que aquesta setmana ha renovat el seu disseny, incloent-hi el punt de voluntariat. Al portal es pot consultar els projectes d’organitzacions que busquen voluntariat i les persones interessades hi poden omplir un formulari digital.

Darrera actualització: 01.08.2019 | 13:01