El projecte de connexió entre Barberà i Medinaceli s'aprova definitivament

Divendres, 26 d'octubre de 2018 a les 11:00

L'actuació té com a principals objectius afavorir la mobilitat i la seguretat d'aquests dos carrers de la Muntanyeta de la Font Pudenta.

El projecte de connexió dels carrers Barberà i Medinaceli, a la Muntanyeta de la Font Pudenta, s'ha aprovat definitivament durant el decurs del Ple d’ahir dijous, 25 d'octubre. Aquesta acció té com a objectiu resoldre el greu problema de mobilitat existent en aquest sector del barri i impedeix que els vehicles de determinats serveis d'emergència o els camions de recollida d'escombraries puguin accedir al final del carrer Barberà però no tenen prou espai per girar. L'actuació està pressupostada en més de 750.000 euros i es va començar a tramitar al 2016.

"El procés ha estat llarg perquè ha calgut fer-hi un canvi de planejament, l'adquisició d'una finca per part de l'Ajuntament i dues expropiacions que ja es troben en fase de resolució”, va manifestar el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez. Un cop aprovat el projecte en Ple, i després de la compra per part del consistori de l’anomenada finca dels Capellans, per valor de 99.000 euros, ara només falta procedir a l’expropiació de part de dos terrenys abans d'aprovar les bases de licitació de les obres,  que comptaran amb l’ajut econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Darrera actualització: 26.10.2018 | 11:27