El programa Hola estiu! 2022 ofereix desenes de propostes lúdiques i culturals entre juny i setembre

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 00:00

Tornen les activitats infantils a les places, cinema i concerts a la fresca, tallers i les propostes comunitàries de la Ribera i Can Sant Joan.

  • Els dimarts i els dijous hi haurà activitats infantils, de caire cultural, educatiu i esportiu.
  • Tres divendres de juliol hi haurà cinema a l’aire lliure a diferents espais del municipi.
  • La Ribera acollirà a l’agost un programa lúdic, finançat pels pressupostos participatius.
  • Can Tauler ofereix un ampli programa per al públic juvenil.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac posa en marxa aquest mes de juny l’edició 2022 del programa Hola estiu! amb activitats per a tots els públics que es viuran a tots els barris del municipi fins a principi de setembre i que es podran consultar al web municipal, en aquest espai: www.montcada.cat/holaestiu

Un dels plats forts del programa és el cicle de propostes infantils i juvenils a les places, amb una activitat cada dimarts i dijous, a un barri diferent, del 28 de juny al 28 de juliol. Els divendres 1, 9, 15 i 22 hi haurà cinema a l’aire lliure (22 h) als barris, a la plaça Francesc Macià (Mas Rampinyo), al Parc del Turó Blau (Can Cuiàs), a la plaça del Poble (Terra Nostra) i a plaça del Bosc (Can Sant Joan). Alguns dissabtes de juliol hi haurà concerts al Parc Antiga Cerveseria (22 h).

L’Espai Jove Can Tauler ofereix un ampli programa de propostes estiuenques, amb cursos i tallers, com boxa femení, cuina vegetariana, estudi de gravació o twerking feminista, entre d’altres; o activitats puntuals com una xerrada sobre treball a l’estiu. Una acció destacada és el cicle de concerts de talents joves locals, que es faran els dijous 7, 14 i 21 de juliol. L’equipament ofereix un any més els cursos de premonitors/es i monitor/es en el lleure.

La Ribera
La plaça de la Ribera acollirà aquest estiu dos programes d’activitats. D’una banda, continua el projecte Aprenent amb tu, que els dissabtes de juny (d’11 a 13 h) ofereix espai de joc lliure i creatiu per promoure els vincles, el joc compartit i la creativitat. Al juliol, les activitats es faran de dilluns a dijous, de 18.30 a 20.30 h. La novetat destacada és la incorporació de propostes a l’agost. De l’1 al 28 d’agost, de dilluns a dijous (18.30 a 20.30 h), hi haurà activitats al barri, finançades per mitjà de l’última convocatòria dels pressupostos participatius.

Rec Comtal es mou
Torna un estiu més el programa el Rec Comtal es mou, amb activitats en família i jocs per promoure els vincles i la creativitat. Tots els dissabte de juny hi haurà una proposta d’11 a 13 h al canal d’aigua de Can Sant Joan, mentre que al juliol, les propostes seran dissabte a la tarda (de 18 a 20 h) i estaran vinculades a la natura, amb activitats d’experimentació amb fauna, flora i aigua.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 10:27