El Ple aprova la moció de la Taula per la Salut

Divendres, 1 de desembre de 2017 a les 00:00

El Ple del mes de novembre va aprovar ahir per unanimitat una moció presentada per la Taula per la Salut de Montcada i Reixac.

La moció demana al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya que adopti les mesures pertinents que permetin donar compliment a diferents punts de la disposició addicional 62 de la Llei de pressupostos generals de la Generalitat de Catalunya de 2017. Aquets punts recullen els compromisos de garantir els recursos per reobrir el servei d'atenció continuada i d'urgències de 24h del CAP Jaume I, restablir els serveis de ginecologia i pediatria, la construcció d'un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) al centre del municipi i recuperar els horaris del servei d'oficina de farmàcia.

A més, el document aprovat sol·licita al Departament de Salut la dotació i la revisió del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a les necessitats del municipi. El text també acorda la constitució d'una comissió de treball entre l'Ajuntament i la Taula per la Salut amb la finalitat d'avaluar i garantir el compliment de la Llei de pressupostos generals de la Generalitat de Catalunya de 2017 en relació a la dotació de serveis assistencials sanitaris al municipi.

 

Darrera actualització: 01.12.2017 | 14:46