El pas soterrani de Mas Rampinyo es tallarà durant dos mesos

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 14:00

Les obres de costrucció dels dos ascensors per millorar la mobilitat al barri obliguen a restringir-hi el pas del 15 d'octubre al 22 de desembre.

El pas soterrani per a vianants que enllaça l'avinguda Catalunya amb la cruïlla entre el carrer Tagamanent i la carretera de Ripollet (on hi ha les escales mecàniques) es tancarà a partir del pròxim dilluns, 15 d'octubre, fins al 22 de desembre, per les obres de construcció dels ascensors per millorar la connectivitat de Mas Rampinyo. Mentre duri la restricció de pas, l'Ajuntament recomana a la ciutadania que, per creuar a peu a banda i banda de les vies del tren (R3), es faci servir els carreres Carrerada i Beat Oriol. "Preguem paciència al veïnat ara per una millora en la mobilitat llargament reivindicada en un barri dividit per les infraestructures ferroviàries", ha indicat el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, qui ha afirmat que "aquest projecte és un compromís contret a les assembles que hem mantingut amb el veïnat de Mas Rampinyo".

El tall de pas de vianants és una altra de les afectacions que suposa la construcció dels dos ascensors, que afecten al trànsit i al servei d'autobusos des de l'inici de les obres, l'estiu passat. L'actuació, sufragada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, té un cost de 454.000 euros i la previsió és que estigui enllestida al gener.

Darrera actualització: 10.10.2018 | 14:55