El nou contracte dels transport adaptat inclourà millores del servei

Divendres, 21 de juliol de 2023 a les 00:00

El Ple de juliol n’ha aprovat l’expedient de contractació, per un import de 750.000 euros. El servei el financen l’Ajuntament, el Consell Comarcal i l’AMB.

El nou contracte per al transport adaptat al municipi permetrà ampliar la xifra de persones usuàries –perquè s’utilitzaran vehicles de major capacitat–, inclourà acompanyants en totes les rutes i altres aspectes per millorar-ne la qualitat, com la reducció del temps d’estada màxima d’una persona dins del vehicle, que passarà de dues hores a 65 minuts.

El Ple de juliol, celebrat aquest dijous, dia 20, ha aprovat l’expedient de contractació del transport adaptat, de tres anys de durada, per un import de 747.624 euros. L’Ajuntament assumeix un terç del cost del servei i la resta, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

El transport adaptat a Montcada i Reixac, gratuït per a les persones usuàries, funciona de dilluns a divendres en horari diürn i compta amb quatre rutes per traslladar a persones grans i/o amb problemes de mobilitat o amb diversitat funcional a centres de dia o a centres ocupacionals o especials de treball. “Aquest servei és en marxa fa molt de temps, atén una setantena de persones i funciona molt bé”, va indicar la presidenta de l’Àrea Econòmica, Nani López.

Darrera actualització: 21.07.2023 | 12:03