El mercat ambulant s'instal·la aquest dimecres per primer cop a la seva nova ubicació temporal al Pla d'en Coll

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 12:00

El recorregut de l'autobús 155 es modifica durant les hores que duri l'activitat comercial.

El mercat ambulant dels dimecres a Montcada i Reixac s'instal·la per primer cop demà, 24 de juny, a la seva nova ubicació temporal, al camí de la Font Freda, entre la Rambla dels Països Catalans i el CAP Les Indianes, al Pla d'en Coll. El trasllat és un fruit d'un acord entre l'Ajuntament i els paradistes, per tal de disposar d'un espai més gran que permeti, amb totes les mesures de seguretat pertinents, la ubicació de la totalitat de les parades que actualment venen a aquest mercat, un cop s'han acabat les restriccions que indicava l'estat d'alarma.

Personal de seguretat controlarà els accessos i que es respectin les distàncies de seguretat. Les antigues pistes d'atletisme s'habilitaran com a aparcament per a la clientela i per als vehicles dels paradistes. L'entrada a l'espai s'haurà de fer pel carrer Alacant i la sortida, pel carrer Girona. Tot i coincidir amb la festivitat de Sant Joan, el mercat de marxants obrirà aquest dimecres, ja que arran l'aprovació de la nova ordenaça (2017) que regula la venda sedentària al municipi, els mercats ambulants es munten el dia habitual, independentment que la jornada sigui laborable o festiva.

L'ocupació del Camí de la Font Freda obliga l'autobús 155, operat per TMB, a canviar el seu recorregut durant les hores de muntatge, venda i desmuntatge i neteja de la zona del mercat ambulant. L'itinerari alternatiu va per la Rambla dels Països Catalans fins al carrer Pla de Matabous i continua pel carrer Alacant. Les parades d'autobús dels dimecres durant aquesta franja se situaran a la Rambla dels Països Catalans. D'altra banda, la minideixalleria que s'instal·la al carrer Guadiana no es trasllada al Pla d'en Coll i continuarà donant servei els dimecres a la zona centre.

Recorregut alternatiu del 155 els dimecres

Darrera actualització: 23.06.2020 | 17:33