El festival de la Marató recull prop de 3.600 euros

Dilluns, 18 de desembre de 2017 a les 00:00

Montcada i Reixac s’ha abocat un any més amb la Marató de TV3, que enguany s'ha dedicat a les malalties infeccioses.

Durant la matinal solidària que l’Ajuntament i La Unió de Mas Rampinyo van organitzar ahir diumenge, 17 de desembre, al Teatre Municipal i l’àgora de Montcada Aqua, es van recollir prop de 3.600 euros entre la recaptació de les entrades pel festival, la venda de manualitats del grup de dones de l’entitat i la xocolatada.

La jornada va començar amb una sessió de zumba a càrrec de les monitores de La Unió. Tot seguit, el Teatre Municipal va acollir les actuacions de diverses escoles de ball –Grisdance, Cirqs, Jym’s i Eva Nieto– el club de ball esportiu Endasa, el club Gimnàstic La Unió, el professor de l’Aula de Música Javi Navarro i Emma Altadill.

El festival era l'acte més destacat de les activitats que s'han fet al municipi amb motiu de la Marató de TV3. Hi ha hagut també dues xerrades sobre les malalties infeccioses –a La Unió i al Casal de Gent Gran de Montcada i Reixac– un mercat de venda d'articles solidaris a la Residència Santa Maria i dues sessions esportives solidàries a Montcada Aqua, de zumba i d'aquagym.

Darrera actualització: 18.12.2017 | 13:04