Festival solidari amb la Marató de TV3

Divendres, 1 de desembre de 2017 a les 00:00

L'Ajuntament i La Unió de Mas Rampinyo organitzen conjuntament enguany l'activitat, en aquesta edició, dedicada a les malalties infeccioses.

L'activitat tindrà lloc el 17 de desembre al Teatre Municipal (Tarragona, 32). A les 10 h, a l'àgora de Montcada Aqua hi haurà venda de manualitats elaborades pel Grup de Dones de La Unió, per tal de recollir fons per la causa, i una xocolatada. A la mateixa hora, començarà una masterclass de zumba, també a l'àgora, i per participar-hi caldrà abonar un euro. El festival començarà a les 11 h i comptarà amb la participació de les escoles de ball i dansa Grisdance, Jym's, Cirqus i Eva Nieto. També hi actuaran els clubs Gimnàstic La Unió i Endansa, el professor de guitarra de l'Aula de Música de l'Ajuntament Javi Navarro i hi haurà play-back, amb la montcadenca Emma Altadill.

Les entrades del festival es posen a la venda aquest divendres, 1 de desembre, a partir de les 17 h, al preu de 5 euros. Es poden adquirir pel servei www.mirteatres.cat i també a l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12). D'altra banda, Montcada i Reixac acollirà d'altres activitats amb motiu de la Marató. El dia 12, La Unió de Mas Rampinyo fa una xerrada sobre les malalties infeccioses a la seva seu (Avinguda Catalunya, 16) el dia 12, a les 20 h. El 14 de desembre, a les 16 h, hi haurà una altra xerrada sobre malalties infeccioses al Casal de Gent Gran de Montcada i Reixac (Parc Salvador Allende). L'endemà, dia 15, la Residència Santa Maria (Terra Nostra) munta un mercat de venda d'articles elaborats per les persones usuàries del centre, la recaptació del qual es destinarà a la Marató. Montcada Aqua fa dues classes solidàries el dia 16; a les 9.15 h, una d'aquagym, i de 10.30 a 12.30 h, de zumba. Per assistir-hi caldrà abonar un donatiu.

Darrera actualització: 28.11.2017 | 10:47