El DILM 2022 es dedicarà a les frases fetes d’arreu del món i demana la col·laboració de la ciutadania

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 00:00

Les persones que vulguin participar en l’elaboració de la campanya poden enviar les dites en el seu idioma per mitjà d’un formulari allotjat al web municipal.

L’edició del 2022 del Dia Internacional de la Llengua Materna (DILM) a Montcada i Reixac es dedicarà a difondre expressions i frases fetes en diverses llengües que es parlen al municipi. Per tal d’elaborar les activitats i els materials de la commemoració de l’any vinent, es demana la col·laboració de la ciutadania, per tal que enviï dites en la seva llengua. Per fer-ho possible, cal omplir un formulari allotjat a www.montcada.cat, fins al 14 de novembre com a màxim.

L’objectiu del DILM és promoure el multilingüisme i la diversitat cultural i ressaltar la importància de les llengües transmeses de mares a infants, les llengües maternes, com a patrimoni cultural, identitari i d’integració social. Un grup de treball format per diferents departaments municipals, el departament d’Educació de la Generalitat i el Servei Local de Català organitza des del 2018 activitats a Montcada i Reixac amb motiu del DILM.

Darrera actualització: 10.02.2022 | 09:24