El concurs 'L'aparador' de Nadal es posa en marxa

Divendres, 16 de novembre de 2018 a les 00:00

Els comerços de Montcada i Reixac que hi vulguin participar tenen temps per tramitar la inscripció fins al 5 de desembre.

El concurs ‘L’aparador’ de Nadal arriba a la seva 49a edició, organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell i els dotze ajuntaments de la seva demarcació, on hi ha el de Montcada i Reixac. Els botiguers que hi vulguin participar tenen temps fins al 5 de desembre per formalitzar la inscripció, per mitjà del lliurament d'una butlleta degudament complimentada a la seu de la Regidoria de Comerç i Turisme (Avinguda de la Unitat, 6) o a les oficines de Montcada Centre Comerç (Doctor Buxó, 14) o l'associació de comerciants de Can Sant Joan (Reixagó, 57). També es pot fer per fax (937 451 264) o per correu electrònic (promocio@cambrasabadell.org). Els aparadors que hi participin hauran d’estar decorats amb elements que evoquin el Nadal.

El jurat del certamen farà les visites als aparadors dels establiments participants del 10 al 21 de desembre, entre les 9 i les 14 h i les 16 a 21 h. Durant aquest horari, els establiments han de garantir que els aparadors es puguin veure i que estiguin decorats amb els motius nadalencs. Podeu consultar las bases del certamen en aquest enllaç: http://bit.ly/2jaZjXY

La Cambra atorga un premi general al millor aparador valorat en 500 euros i diploma i un segon guardó, que consisteix en la realització d'un estudi de mercat per a l'establiment guanyador, valorat en 325 euros, i un diploma. També hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre similar, valorat en 800 euros. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic promocio@cambrasabadell.org, abans de l'10 de gener.

Els ajuntaments de la demarcació atorguen premis locals en el marc del certamen ‘L’aparador’. En el cas de Montcada i Reixac, en les darreres edicions, el guardó ha consistit en estades formatives d’un dia a capitals europees, per conèixer tendències comercials actuals. A més, enguany una vintena de persones vinculades al comerç local ha participat a un curs organitzat per l'Ajuntament per tal de donar-les idees per decorar els seus establiments cara la campanya de Nadal.

Darrera actualització: 15.11.2018 | 13:41