El concurs de promoció del català al comerç ‘Endevina-la!’ ja coneix els guanyadors

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 00:00

La campanya és una iniciativa del Servei Local de Català, les associacions de comerciants i l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

La Fundació Cultural Montcada va acollir ahir dimarts, 8 d’octubre, el lliurament de premis del concurs ‘Endevina-la’, que ha consistit en un joc de jeroglífics distribuït per comerços de tot el municipi, promogut pel Servei Local de Català, les associacions Montcada Centre Comerç i la de Comerciants de Can Sant Joan i l’Ajuntament. L’objectiu d’aquesta iniciativa era promoure l’ús del català en l’àmbit del comerç. Hi ha col·laborat un total de 95 establiments i s’hi ha presentat 641 butlletes, de les quals encertades n’hi havia 608. Del total d’encerts es va fer un sorteig dilluns, dia 7, i el resultat va ser que les persones guanyadores han estat Judith Abelló (curs de català de 45 hores), Cèsar Vilagut (val de compra de 50 euros), Concepción Arrabal (val de compra de 100 euros) i Asunción Juventeny (val de compra de 150 euros).

El lliurament de premis va comptar amb la presència de la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs, i representants del Servei Local de Català i de les dues associacions de comerciants. Prèviament, l’escriptor Jordi Esteban hi va oferir una xerrada sobre el seu llibre ‘Enigma resolt? Somriure amic!’, volum que ha inspirat els jeroglífics del concurs.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 09:24