Concurs de jeroglífics als comerços per promoure l’ús del català

Dijous, 12 de setembre de 2019 a les 12:00

Prop d'un centenar d'establiments participen a la campanya i s'hi podrà participar del 16 al 28 de setembre, omplint una butlleta amb les respostes als enigmes.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, el Servei Local de Català i les associacions Montcada Centre Comerç i la de Comerciants de Can Sant Joan organitzen del 16 al 28 de setembre el concurs ‘Endevina-la’, per promoure el català als comerços de la població. El joc consisteix a encertar els jeroglífics que hi haurà penjats als establiments col·laboradors, prop d’un centenar, i identificats amb un cartell de la campanya.

Per participar-hi cal recollir una butlleta a qualsevol dels establiments col·laboradors o descarregar-la des del web del Consorci de Normalització Lingüística. Un cop omplerta, s’ha de dipositar a les urnes del concurs, situades als comerços participants, i cada concursant pot respondre tants jeroglífics com vulgui. Per sorteig, es triaran quatre persones guanyadores entre totes les participants que hagin encertat l’enigma.

Els premis consistiran en vals de compra per valor de 150, 100 i 50 euros i la matrícula gratuïta per a un curs de català de 45 hores durant el curs 2019-2020. El lliurament de guardons tindrà lloc el 8 d’octubre, a la Fundació Cultural Montcada (Major, 47), a les 19.30 h, en el marc de la xerrada ‘Enigma resolt? Somriure amic!’, en què estan basats els jeroglífics del concurs.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 12:28