Comencen les obres de la rotonda d'accés al cementiri de Collserola

Divendres, 3 d'agost de 2018 a les 10:00

Els treballs es posen en marxa el 8 d'agost i pretenen millorar la seguretat i la mobilitat de l'encreuament situat a la N-150.

La construcció de la rotonda a la N-150 a la cruïlla entre els accessos al cementiri de Collserola i el sector industrial del Coll de Montcada està previst que comenci aquest dimecres, 8 d'agost. L'objectiu d'aquesta obra és pacificar el trànsit existent a la N-150 i contribuir a la seva integració en la trama urbana i millorar la circulació de vehicles a l'encreuament, especialment pel que fa als girs. L'empresa Artifex s'encarregarà de l'obra, amb un pressupost de prop de 560.000 euros, finançats en un 70% mitjançant una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L'altre 30% del pressupost l'aporta l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

Durant el mes d'agost, el tram de carretera afectat tindrà senyalització d'obra i es reduirà la velocitat de la carretera. La construcció d'aquesta nova infraestructura coincideix amb l'altra rotonda que a hores d'ara s'està fent a la N-150, en aquest cas, a l'alçada de Can Cuiàs, també finançada en un 70% per l'AMB. A més, al setembre també està previst que comenci la construcció d'una vorera i un tram de carril bici entre la rotonda que uneix la C-17 i la N-150 (Can Sant Joan) i el nucli urbà de Terra Nostra, paral·lel a la N-150, una actuació amb el suport de la Diputació de Barcelona. Està previst que posteriorment, aquest vial s'allargui fins al límit amb Cerdanyola, mitjançant una altra obra, el projecte de la qual ja l'ha aprovat l'AMB.

Darrera actualització: 03.08.2018 | 08:21