Comencen les obres de connexió dels carrers Bosc i Oristà

Dissabte, 9 de març de 2019 a les 00:00

L'actuació la sufraga el Consorci del Besòs i pretén millorar la cohesió territorial entre ambdós barris, de Montcada i Reixac i de Barcelona.

Les obres de connexió per a vianants dels carrers Bosc, a Can Sant Joan, i Oristà, a Vallbona, vianants comencen el pròxim dilluns, 11 de març, i es preveu que s’allarguin durant quatre mesos. L’actuació, amb un pressupost de 720.000 euros, l’executa el Consorci del Besòs i suposa un pas endavant en la millora de la mobilitat entre els dos barris i de la cohesió territorial. “Aquesta acció s’emmarca en el nostre compromís de cohesionar els barris i de dignificar els límits del terme municipal”, ha indicat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez.

A hores d’ara, entre aquests dos vials existeix un camí sense asfaltar que, travessant el bosc, uneix els seus extrems. No obstant això, aquest traçat, de 185 metres, és poc accessible per la seva estreta amplada i pel perill de despreniment de pedres; està ubicat en un vessant amb un fort pendent i sense tanques de protecció. El projecte contempla millorar la connexió entre els dos carrers, amb una plataforma de formigó d’1,80 metres, amb una barana de protecció d’acer per evitar el perill de caiguda. També s’inclou l’arranjament de l’actual rotonda del tram final del carrer Bosc i condicionar una esplanada polivalent en el talús, situada entre els carrers Oristà i el Rec Comtal.

Darrera actualització: 07.03.2019 | 11:59