Cicle de cinema en línia per commemorar el Dia Internacional contra les LGTBIQfòbies

Dijous, 7 de maig de 2020 a les 00:00

La ciutadania podrà triar les pel·lícules finalistes mitjançant una votació a les xarxes socials.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza del 15 al 18 de maig un cicle en línia de cinema de temàtica LGTBIQ, amb motiu del Dia Internacional contra les LGTBIQfòbies, que oficialment és el dia 17. L’acció, adaptada als temps de confinament, consisteix a què durant aquests tres dies es puguin visionar per Internet dues pel·lícules d’aquest àmbit, que prèviament s’hauran triat per votació popular. ‘Volem donar visibilitat i contingut a l'àmplia i diversa temàtica LGTBIQ per tal d’obrir la mirada cap als gèneres i contribuir a eradicar les LGTBIQfòbies’, ha indicat la regidora d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ, Jessica Segovia.

Els films preseleccionats són ‘En 80 días’, ‘Tomboy’, ‘Un beso’, ‘Un amor de verano’, ‘XXY’, Hoy partido a las 3’, ‘A escondidas’, ‘El verano de Sangaile’ i ‘3 generaciones’. Fins al 10 de maig, es podran triar fins a dos títols i la fórmula per fer-ho és escrivint un comentari al llistat de pel·lícules seleccionades que trobareu a les xarxes socials de la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ: @igualtatMiR (Facebook, Twitter i Instagram). Aquestes pel·lícules són de temàtica lèsbica, gai, feminista o bé parlen de les identitats sexuals i la transsexualitat.

L’11 de maig s’anunciaran les dues pel·lícules finalistes i del 15 de maig (17 h) fins al 18 de maig (17 h) es podran veure els films. Abans, però, s’haurà de demanar un codi d’accés amb el títol d’una o de les dues pel·lícules finalistes, per mitjà del correu electrònic atenciolgtbi@montcada.org. Es donaran un màxim de 200 codis, segons l’ordre en què arribin les peticions. El cicle de cinema en línia rep el suport de la productora Drac Màgic.

Darrera actualització: 09.05.2020 | 11:05