Canvi d’ubicació d’un dels contenidors de recollida de roba

Dijous, 12 d'agost de 2021 a les 11:00

A causa de la seva poca utilització, el dipòsit que estava situat al carrer Elisenda de Montcada amb Sabadell, al barri de la Font Pudenta, ha estat traslladat al carrer Domènec Fins amb Ripoll, a Montcada Centre.

 • La regidoria de Serveis Municipals ha decidit fer aquest canvi, que ha estat executat per Andròmines, després de fer una valoració de la necessitat dels veïns d’aquesta zona de disposar d’un punt de recollida.
 • El municipi compta, des del passat mes de setembre, amb un total de 15 contenidors de roba de color morat que estan ubicats als diferents barris.
 • En aquests dipòsits hi ha d'anar qualsevol residu tèxtil, encara que siguin peces estripades, així com llençols o tovallons. També s'han de llençar material de marroquineria, com ara bosses, sabates o carteres.

L’Ajuntament ha canviat la ubicació d’un dels 15 contenidors de roba que estan distribuïts als diferents barris del municipi i que són de color morat. A causa de la seva poca utilització, el dipòsit que estava al carrer Elisenda amb Sabadell, al barri de la Font Pudenta, ha estat traslladat al carrer Domènec Fins amb Ripoll, a Montcada Centre. La regidoria de Serveis Municipals ha decidit fer aquest canvi, que ha estat executat per Andròmines -l’empresa que gestiona el servei-, després de fer una valoració de la necessitat dels veïns d’aquesta zona de disposar d’un punt de recollida.

Integrat al Pla Local de Prevenció i Gestió de Residus, Montcada i Reixac disposa des del passat mes de setembre d’una xarxa formada per un total de 15 contenidors de roba que estan ubicats en els següents punts:

 1. Plaça Lluís Companys
 2. Carrer Llevant amb Conca
 3. Centre Comercial Can Cuiàs
 4. Rambla Països Catalans amb camí de la Font Freda
 5. Carrer Domènec Fins amb Ripoll
 6. Plaça Salvador Espriu
 7. Carrer Montsant (estació de tren Montcada i Reixac - Santa Maria)
 8. Av. Terra Nostra amb carrer Santa Maria
 9. Carrer Joan Miró amb camí antic de Sant Cugat
 10. Riera de Sant Cugat amb carrer Hug de Montcada
 11. Carrer Reixagó, 5
 12. Carrer Reixagó, 49
 13. Carrer Verdi (davant del centre comercial El Punt)
 14. Plaça Joan Fuster (carrer Alacant amb Mallorca)
 15. Passeig Rocamora amb carrer Guadiana

Als contenidors de roba hi ha d'anar qualsevol residu tèxtil, encara que siguin peces estripades, així com llençols o tovallons. L'empresa gestora del servei s'encarrega de seleccionar el material i l'aprofita, o bé com a roba de segona mà o bé, com a draps o altres elements. En aquests dipòsits també s'han de llençar les peces de marroquineria, com ara bosses, sabates o carteres.

Darrera actualització: 12.08.2021 | 11:32