Campanya per triar escola sense prejudicis

Dimecres, 6 de març de 2019 a les 00:00

La iniciativa l'organitzen la Xarxa Antirumors i l'Ajuntament i convoquen les famílies a reunions a la Casa de la Vila (17.30 h), els dies 12 i 13 de març.

La Xarxa Antirumors, amb el suport de les regidories de Polítiques d’Inclusió i d’Educació, Infància i Joventut, ha posat en marxa una campanya vinculada a la preinscripció escolar.  La iniciativa pretén que les famílies triïn el centre on volen que estudiïn els seus fills i filles en base a la seva pròpia experiència i no condicionats per prejudicis i rumors al voltant de les diferents escoles. L’objectiu de l’acció és fer un acompanyament durant la preinscripció, amb la finalitat d’afavorir l’actitud crítica i activa de les famílies per informar-se de primera mà, reconèixer la qualitat dels centres educatius públics i posar en valor la diversitat cultural per l’adquisició d’habilitats per a la vida en un món cada cop més divers i global.

La campanya contempla dues accions principals. D’una banda, hi ha prevista la distribució per carta d’una guia informativa amb recomanacions per a totes les famílies que han d’escolaritzar un infant o jove durant el curs vinent. D’altra, es duran a terme dues sessions de debat obertes a tothom amb famílies de diferents centres educatius, per compartir i reflexionar sobre l’experiència que van tenir en l’escolarització dels seus fills, per tal de resoldre dubtes i oferir recomanacions. Les trobades tindran lloc a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 17.30 h; el dia 12, per a secundària i el 13 de març, per a primària. Es recomana confirmar assistència al correu electrònic montcadaantirumors@gmail.com.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 20:22