Aprovat el text refós del Pla de millora urbana de la zona 15 de Terra Nostra

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 09:00

Aquest document recull les normatives urbanístiques aplicables a l’edificació, per evitar dubtes a l’hora d’atorgar llicències.

El Ple de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat aquest dijous, 30 de juny, el text refós de millora urbana de la normativa de la Zona 15 de Terra Nostra per fixar, detallar i completar les condicions d’edificació de totes les finques del sector, per tal de regular-hi l’atorgament de les llicències urbanístiques. ‘Aquesta normativa recull i endreça totes les normatives urbanístiques del sector i dona seguretat jurídica al veïnat’, ha explicat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sanchez. El text refós inclou una correcció tècnica vinculada a la via de ferrocarril, instada per la Comissió Territorial d’Urbanisme, ens que haurà de donar l’aprovació definitiva a aquest projecte.

El document estableix els paràmetres urbanístics normatius aplicables a l’ordenació de l’edificació, la parcel·lació mínima, l’alçada màxim el nombre màxim de plantes, les alineacions a vial, l’ocupació de les parcel·les, la intensitat d’edificació, els usos (habitatge plurifamiliar o unifamiliar) i construccions auxiliars (piscines i tanques).

En aquesta normativa no s’inclouen les façanes de l’N-150 i de l’avinguda de la riera de Sant Cugat –pendents d’una modificació de planejament sobre la qual l’Ajuntament ja hi ha està treballant– ni les finques de l’entorn del parc de Ca n’Ollé, que ja disposen d’una normativa pròpia.

Darrera actualització: 01.07.2022 | 13:15