Alejandro Carlini guanya el concurs de cartells del 8M a Montcada i Reixac 2023

Dimecres, 15 de febrer de 2023 a les 00:00

La seva imatge il·lustrarà els materials promocionals de difusió del programa d’actes del Dia internacional de les dones treballadores.

Alejandro Carlini, de Barcelona, ha guanyat el vuitè concurs de cartells que convoca l'Ajuntament conjuntament amb els grups de dones del municipi  per tal de triar la imatge promocional del programa a Montcada i Reixac del 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores. L’obra mostra tres dones joves de diferent raça i cultura i missatges amb pressions sobre les dones que cal eradicar, com el patriarcat, la violència masclista, l’assetjament laboral, la desigualtat salarial, la pressió estètica i el sostre de vidre. El primer premi del certamen està valorat en 650 euros. Carlini va guanyar un accèssit a la sisena edició del certamen, al 2020.

El jurat del concurs l'han integrat representants d’entitats de dones i dels departaments municipals d’Igualtat, feminismes i LGTBI, Cultura i Patrimoni i Comunicació i un dissenyador gràfic. El jurat ha decidit atorgar tres accèssits, valorats en 250 euros cadascun, a Laura Vilaltella i Gemma Ruiz, de Montcada i Reixac, i Meritxell Garriga, de Valls. Enguany, el certamen ha comptat amb la participació d’un total de 32 persones. D’aquest total, 21 són dones; 11, homes; i 12 participants són de Montcada i Reixac.

L’acte de lliurament de premis del concurs tindrà lloc el 2 de març a l’Espai Cultural Kursaal (Masia, 39), a les 19 h. L’equipament de Can Sant Joan exposarà totes les obres que han optat als premis del 2 al 24 de març.

Darrera actualització: 20.02.2023 | 12:49