Afectacions a la circulació de vehicles i vianants al carrer Bogatell

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 00:00

Els treballs per instal·lar cablejat elèctric soterrat, en el tram comprès entre els carrers Montiu i Major, provoquen que durant aquesta setmana només es pugui circular en direcció descendent.

  • El dimecres, 10 de novembre, es tallarà la circulació de vehicles al carrer Bogatell en ambdós sentits, de 8 a 18h.
  • A finals d’aquesta setmana, l’actuació continuarà al carrer Sant Antoni.
  • La previsió es que es pugui recuperar la normalitat en tots els trams afectats el proper dilluns 15 de novembre.

El tram del carrer Bogatell situat entre Montiu i Major estarà tallat durant tota aquesta setmana en el sentit de pujada a causa d’unes obres per instal·lar cables elèctrics soterrats. Aquesta actuació està relacionada amb els treballs que ja es van fer en aquest carrer a finals d’agost i provoca que els vehicles i vianants només puguin circular en sentit de baixada. En relació amb aquesta obra, el dimecres 10  de novembre es tallarà la circulació de vehicles en ambdós sentits al carrer Bogatell, de 8 a 18h. Al mateix temps, també està previst que l'actuació continuï al carrer Sant Antoni entre dimecres i divendres. 

La previsió és que el proper dilluns 15 de novembre es pugui recuperar la normalitat en tots els trams afectats. Durant aquest temps, s'han dissenyat traçat alternatius per a l'accés als parkings afectats.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 15:47