Activitats familiars per celebrar el Dia Internacional dels Museus ​

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 00:00

Els personatges literaris Alícia, Orisos i la Reina Elisenda de Montcada protagonitzaran els tallers i les narracions del pròxim dissabte, 18 de maig.

‘Un museu de llegenda’ és el títol del programa d’activitats de caire familiar que el Museu Municipal (Major, 32) ha preparat per celebrar el seu dia internacional. Serà el pròxim dissabte, 18 de maig –data oficial de l’efemèride– i hi haurà tallers infantils (11 a 14 h) i narracions teatralitzades (11 a 13 h). Els personatges dels llibres infantils sobre la història de Montcada i Reixac publicats recentment pel Museu, l’Alícia, l’Orisos (poblador iber de Les Maleses) i la Reina Elisenda, oferiran al públic una visita guiada a l’equipament, plena de màgia i sorpreses, mitjançant la qual descobrirà part de la història de la ciutat. Per assistir a ambdós actes cal fer inscripció prèvia contactant amb el Museu Municipal (935 651 122; 610 144 499; museumunicipal@montcada.org).

Promogut pel Consell Internacional dels Museus, el 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus des del 1977, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat a l’hora d’entendre aquests equipaments com un mitjà d’enriquiment cultural. El lema d’enguany de l’efemèride és ‘Els museus com a eixos culturals: el futur de la tradició’ i se centra en el seu paper com a actors vius dins les seves comunitats.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 14:53