Teatre. El cafè de Terra Nostra

Dissabte, 27 de novembre de 2021 a les 20.00 h

CANVI D'UBICACIÓ. L'ESPECTACLE ES FARÀ AL TEATRE MUNICIPAL

Grup Els Titelles

L’Anna és la mestressa del Café de Terra Nostra, on aquesta nit hi haurà un esdeveniment molt especial: La presentadora del programa de televisió El visitant mostrarà a la gent del poble el seu reportatge abans que s’emeti.
L’Anna, amb l’ajuda de la seva nova parella, el Toni, prepara el Cafè perquè pugui acollir la projecció. Però durant el dia es produeixen una sèrie d’esdeveniments, protagonitzats pels personatges més heterogenis del poble, que li complicaran molt la vida. Sobretot el seu exmarit, l’Arnau, que és un mag frustrat i s’ha proposat recuperar la seva dona.

Un nou espectacle del grup que ens garanteix riures i situacions molt divertides i que ens farà passar una estona ben agradable...Voleu un cafè? Sol o tallat?

ESTRENA

Espectacle inclòs dins de la programació del cicle de teatre local Montcada a Escena.

Adaptació del text "El cafè del centre" d'Ignasi Garcia Barba.

Intèrprets: Robert Navarro, M.Carmen Expósito, Lola Belmonte, Pilar Abián, Josep Antoni Teixidó, Albert Vilalta, Marta Lluís, Rosa Victory, Susanna Español, Mateo Llorens, Aurora Segura, Marc Sanz, Mari de la Torre, Paqui Muñoz, José Manuel Martínez, Meritxell Velasco, Paco Medina, Josep Suñé, Teresa Belmonte, Laura Martín, Sílvia Alquézar, Carlos Sanz, Begoña Minguez i Ramon Bueno
Regidora: Isabel Ferrer
Disseny gràfic: Alberto Mínguez
Perruqueria: Lola Casajuana.
Tècnic: Quique Nicolás.
Direcció: David Velasco

L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l'aforament queda reduït a un 70% de la seva capacitat. Per tal de garantir la normativa vigent les entrades per aquest espectacle no són numerades. Per a més informació sobre les mesures a la secció de la portada de la web: Mesures de seguretat COVID-19.

Quin cost té:

7 euros

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 651 122
Adreça electrònica: cultura@montcada.org
Lloc web: teatremontcada.cat/
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.11.2021 | 11:17