Recital poètic. Dedicatoria

Dissabte, 22 d'abril de 2023 a les 20.00 h

Cia. Dèria Teatre

Aquest recital és un homenatge a Luis García Montero i a l’escriptora Almudena Grandes, que era la seva parella, i que ens va deixar el 2021, així com a Ramón Bueno, membre de Dèria Teatre i un enamorat de la poesia. Bueno, que va participar en nombroses propostes per acostar la poesia a la societat, va emprendre el vol el 28 de gener de 2023.
El muntatge està basat en el llibre Completamente viernes, un poemari en què García Montero aborda el sentiment amorós. El recital ens parla de l’amor manifestat en diferents formes, en diferents sons, en diferents paraules, en diferents colors o textures.
Dedicatoria és el títol del muntatge i d’un dels poemes. Esperem que trobeu en aquesta proposta el vostre amor: amor per la parella, per l’entorn, amor per la vida... Si l’amor és el sentiment que rescata la literatura, en aquest recital comprovem, admirats, que també és el que encara la fa possible.

“Si alguna vez la vida te maltrata, acuérdate de mí, que no puede cansarse de esperar aquel que no se cansa de mirarte.”

Intèrprets: Lourdes Balart, M. Carmen Martín i David Velasco
Guitarra: Javier Navarro

Disseny: Alberto Mínguez

Espai Cultural Kursaal

c. Masia, 39 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 934 451 888
Adreça electrònica: kursaal@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 21 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 06.04.2023 | 10:37