Montcada a Escena. Les carrega el diable

Dissabte, 8 d'octubre de 2022 a les 20.00 h

Aula de Teatre de Montcada i Reixac

En aquesta edició, que ja és la 15ena, el muntatge conjunt amb participants de tots els grups locals, inaugura la Mostra en comptes de tancar-la. I ho fa amb un muntatge molt especial.
Sovint oblidem que l’espurna que provoca un conflicte és a tocar. Les guerres esclaten a qualsevol lloc incitades pels interessos més diversos. Avui en dia, malauradament, la presència constant de la guerra als mitjans ja no ens remou consciències ni ens trasbalsa l’esperit. Sí que és cert que, arran de la invasió russa a Ucraïna, n’estem més atents, però això no vol dir implicats.
No hem d’oblidar que el TEATRE també és una important eina de reflexió, compromís i denúncia. Per tant, veiem necessari fer un crit d’alerta amb la millor arma que disposem: la nostra feina.
I amb aquesta premissa hem creat un espectacle amb un fort component visual que comprèn escenes de curta durada que no segueixen un fil argumental, però sí un fil temàtic: els efectes que produeix la guerra sobre les persones. Escenes realistes, metafòriques, iròniques... Cruesa i tendresa que desemboca en una absència de paraules per a descriure-la.
ESTRENA. Espectacle inclòs dins de la programació de la 15ª mostra de teatre local Montcada a Escena

Intèrprets: Alba Rubio, Albert Vilalta, Asier Yanguas, Begoña Mínguez, Charo Barquiel, Consuelo González, Cristina Buendía, David Velasco, Èlia Canga, Elisa Riera, Enric Pulido, Guillem Marqués, José Manuel Martínez, Jaume López, Josep López, Júlia Oncins, Lluïsa Andreo, Lola Belmonte, Mari de la Torre, Mariona Grau, Marta Lluís, Moisés García, Montse Ochoa, Núria Vilalta, Paqui Muñoz, Pilar Abián, Ramon Bueno, Rosa Puig, Rosa Teixidó, Sabina Manzano, Sílvia Alquézar, Susanna Español, Víctor Bea i Xeui Jiménez

Espai escènic: Robert Navarro, Manolo Bernal, Enric Pulido, Albert Vilagut i Papautòpic

Disseny d’il·luminació: So JC

Espai sonor: Quique Nicolàs

Vestuari: Isabel Ferrer, Mari de La Torre i Pilar Abián

Perruqueria i maquillatge: Lola Casajuana

Disseny cartell: Enric Pulido

Muntatge i regidoria: Manolo Bernal, Albert Vilagut, Coletas i Papautòpic

Ajudants de direcció: David Velasco i Elisa Riera

Idea, dramatúrgia i direcció: Climent Sensada

Agraïm la col·laboració de Teatre del Pou, Jordi Escrigas, Lourdes Balart, Francesc López, Manuel Ortega, Els Titelles, La Finestra Estràbica, TamTaller, Teatroia’t, Grup de teatre La Salle Montcada, Sayuc, Tea345, Dèria Teatre, Teatrac i ex-alumnes de l’Aula de Teatre.

Quin cost té:

8 euros

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 651 122
Adreça electrònica: cultura@montcada.org
Lloc web: teatremontcada.cat/
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.09.2022 | 09:07